ویژگی‌های برجسته مجله

- کلیه نویسندگان نسخه‌ای از گواهی و نامه پذیرش مقاله را دریافت می‌کنند.

- کلیه مقاله‌های پذیرفته شده در قالب پی.دی.اف. قابل مشاهده، بارگیری و چاپ هستند.

- نویسنده ظرف 3-6 ماه از ارسال مقاله، اعلان پذیرش یا رد آن را دریافت می‌کند.

- مجله پشتوانه سازمانی و آرشیو کامل مقاله‌ها را دارد.

- مجله در پایگاه‌های اطلاعاتی ملی نمایه‌سازی می‌شود.

- مجله داوری تخصصی و همترازخوانی به صورت دو سر کور و گمنام می‌شود.

- مقاله‌های پذیرفته شده خیلی زود به صورت دسترسی آزاد منتشر می‌شوند.

اطلاعات مجله

عنوان فارسی مجله

ادبیات پایداری

عنوان انگلیسی مجله

Resistance  literature of

شاپا چاپی (ISSN)

شاپا چاپی: 2008-6881

موضوع مجله

بررسی و تحلیل موضوع پایداری و مقاومت در متون ادبی فارسی

زبان

فارسی (به همراه چکیده انگلیسی مبسوط برای هر مقاله)

سال شروع انتشار

فاصله انتشار

دو فصلنامه

محل انتشار

ایران، کرمان

ناشر

دانشگاه شهید باهنر کرمان

سردبیر

استاد دکتر محمدصادق بصیری

مدیر مسئول

استاد دکتر احمد امیری خراسانی

وضعیت انتشار

فعال

نوع داوری

دو سر کور (گمنام برای نویسنده و داور)

آدرس وبگاه

نوع دسترسی

دسترسی آزاد، عمومی

نرم‌افزار تشخیص سرقت ادبی

مقاله‌های ارسالی به نشریه با استفاده از نرم‌افزارهای همانندجو ایرانداک و سمیم‌نور و نرم‌افزار تشخیص سرقت ادبی Sinaweb Hamyab چک می‌شوند. در صورت تشخیص سرقت ادبی در متن فارسی یا چکیده انگلیسی، بلافاصله دفتر مجله مقاله دریافتی را رد کرده و نام نویسندگان را برای مدت پنج سال در لیست سیاه قرار می‌دهد. بنابراین، به همه نویسندگان پیشنهاد می‌شود که قبل از ارسال مقاله خود، متن کامل آن را با استفاده از نرم‌افزارهای تشخیص سرقت ادبی چک کنند.

نوع انتشار (هزینه‌های داوری و هزینه‌های چاپ و انتشار)

رایگان، دسترسی آزاد

مالک حق‌مؤلف / دارنده حق حق‌مؤلف

نویسندگان دارندۀ حق‌مؤلف مقالۀ خود بدون محدودیت هستند. نویسنده کنترل کاملی بر اثر علمی خود دارد (به عنوان مثال، حق استفاده مجدد، توزیع، انتشار مجدد و غیره را حفظ می‌کند).

منبع درآمد مجله

پشتیبانی سازمان مادر

توصیف

مجله ادبیات پایداری مقاله‌های علمی- پژوهشی را که حاصل پژوهش در محدودۀ موضوعی مجله همچون ادبیّات پایداری در طول تاریخ، ادبیّات انقلاب اسلامی، ادبیّات دفاع مقدس باشند، به شکل مقاله علمی، مقاله کوتاه و مقاله مروری (به دعوت هیئت تحریریه از متخصصان و صاحب‌نظران) منتشر می‌کند.

بیانیه دسترسی آزاد

این مجله، یک نشریه ادواری کاملاً دسترسی آزاد است؛ به این معنی که تمامی مقاله‌ها پس از پذیرش و پس از چاپ (به صورت دسترسی آزاد و رایگان) بلافاصله از طریق اینترنت در دسترس همه کاربران قرار می‌گیرد. استفاده، توزیع و به‌اشتراک‌گذاری مقاله در هر رسانه، شبکه و وبگاهی مجاز است، مشروط بر اینکه به نویسنده و مجله به درستی استناد و ارجاع داده شود.

مزایای دسترسی آزاد برای نویسندگان عبارتند از:

- حفظ حق‌مؤلف توسط نویسندگان مقاله؛

- دسترسی رایگان و آزاد برای کلیه خوانندگان و کاربران در سراسر جهان؛

- افزایش دسترس‌پذیری، رؤیت‌پذیری، مشاهده‌پذیری و خوانایی مقاله‌ها؛

- افزایش استناد به مقاله‌ها؛

- فقدان محدودیت مکانی برای دسترسی؛ و

- انتشار سریع و به‌موقع.

نشانی

کرمان، انتهای بلوار 22 بهمن، دانشگاه شهید باهنر کرمان، دانشکده ادبیّات و علوم انسانی، بخش زبان و ادبیّات فارسی

adabiyat_e_paydari@ uk.ac.ir

بیانیه پیشگیری و مقابله با سرقت ادبی

اعضای هیئت تحریریۀ و داوران مجله اقدامات لازم برای بررسی مقاله‌های دریافتی در خصوص اصالت آن‌ها، قابلیت اطمینان اطلاعات ارائه شده و استفاده صحیح از منابع و مآخذ را انجام می‌دهند. تیم هیئت تحریریه مجله سیاست‌های زیر را تعیین می‌کند:

- پژوهشگران و نویسندگان باید اطمینان حاصل کنند که فقط آثار پژوهشی اصیل و نو را برای انتشار ارسال می‌کنند. اگر از اثر و یا اظهارات دیگران استفاده کرده‌اند، باید به آن‌ها، ارجاع و استناد مناسب داده شود. سرقت ادبی به هر شکل، از جمله: نقل‌قول‌های طولانی؛ بازنویسی و بازگویی قسمت‌های مهم اثر دیگران بدون ذکر مأخذ؛ ارائه اثر دیگران به عنوان اثر خود؛ یا ادعای نتایج حاصل از پژوهش انجام شده توسط دیگران به نام، مصداق سوءرفتار پژوهشی غیراخلاقی است و غیرقابل قبول است. مقاله‌هایی که تلفیقی از مطالب قبلاً منتشر شده از نویسندگان دیگر (بدون تفسیر خلاقانه و بدون بازنمایی افکار و ایده‌های خود نویسنده) باشد، برای چاپ و انتشار پذیرفته نمی‌شوند.

- مقاله‌های ارسالی به مجله با استفاده از نرم‌افزارهای همانندجو ایرانداک و سمیم‌نور و نرم‌افزار تشخیص سرقت ادبی  Sinaweb Hamyab چک می‌شوند. در صورت تشخیص سرقت ادبی در متن فارسی یا چکیده انگلیسی، بلافاصله دفتر مجله مقاله دریافتی را رد کرده و نام نویسندگان را برای مدت پنج سال در لیست سیاه قرار می‌دهد. بنابراین، به همه نویسندگان پیشنهاد می‌شود که قبل از ارسال مقاله خود، متن کامل آن را با استفاده از نرم‌افزارهای تشخیص سرقت ادبی چک کنند.

- در صورت شناسایی سرقت ادبی در مقاله‌ای که برای چاپ در مجله ارسال می‌شود، اقدامات خاص (مجازات‌های حقوقی) را دولت تعیین می‌کند؛ اما مجله حق سلب اعتبار مقاله را برای خود حفظ می‌کند.

پژوهشگران و نویسندگان باید اطمینان حاصل کنند که نسخه ارسال شده:

- یک اثر اصیل، نو و ابتکاری است؛

- دارای سرقت ادبی نیست؛

- قبلاً به هیچ زبانی منتشر نشده است؛

- جملات یا اطلاعات ارائه شده توسط سایر مقاله‌ها به طور مناسب در متن و مآخذ، ذکر مأخذ شده‌اند؛

- قوانین و مقررات حق‌مؤلف رعایت شده است. مواد حفاظت شده توسط حق‌مؤلف (به عنوان مثال، جدول‌ها، نمودارها، شکل‌ها، عکس‌ها، یا نقل‌قول‌های طولانی) فقط باید با اجازه مالک حق‌مؤلف آن‌ها بازاستفاده شوند.

مجله مسئولیت کمک به جامعه علمی در راستای رعایت اخلاق نشر، به ویژه فاش کردن موارد سرقت ادبی و سلب اعتبار آثار حاوی سوءرفتار پژوهشی را بر عهده دارد. داوران و اعضای هیئت تحریریه این حق را دارند که مقاله‌های دریافتی را برای کنترل سرقت ادبی بررسی کنند.

مقاله ارسال شده به مجله باید دارای سطح مشابهت کمتر از 10 درصد باشد. شباهت در هر مأخذ شناسایی شده نیز باید حداکثر 1 درصد باشد. به طور کلی شباهت متنی به میزان بیش از 10 درصد قابل قبول نیست.

فرم تعهدنامه
سردبیر محترم نشریة« ادبیّات پایداری» دانشگاه شهید باهنر کرمان

باسلام واحترام، بدین وسیله به استحضار می رساند نویسنده (گان) مقالة ........................................................................ با شمارۀ.................. متعهد می شود / می شوند تا مشخّص شدن وضعیّت مقالة مذکور، آن را به مجلة دیگری جهت بررسی ارسال نکند / نکنند.

نام و نام خانوادگی نویسنده (گان)                                                                                     امضا